Orez pentru frumusete - Delicii si rasfat pentru ingrijire fara varsta

Posted on 2015-06-30

Orezul face parte din ingredientele unora dintre cele mai bune si scumpe produse de ingrijire corporala din lume. In Japonia, inca din cele mai vechi vremuri, gheisele foloseau aceasta cereal in baile lor, pentru a se bucura de minunatele sale efecte de frumusete.

 

 

Secretele de frumusete ale Orientului, la indemana oricui!

Ten impecabil, par des si stralucitor, seninatate – o descriere a frumoaselor din Orient.
In mod cert, v-ati gandit care este secretul lor.
Planta de orez aduce beneficii in calmarea iritatiilor, hidratare si exfoliere a tenului si intregului corp, iar produsele de ingrijire pe baza de orez pot fi obtinute acasa, fara a se cheltui sume mari.

 

Demachiant si tonic din orez

Demachierea este un proces ce nu trebuie omis, pentru ca pielea dumneavoastra sa fie senina si curata. Clatiti o cana de orez si puneti-l intr-un castron cu apa, pentru 15-20 de minute.
Dupa ce aceasta s-a infiltrat, puneti-o intr-un recipient cu spraj si folositi-o ca toner sau ca solutie de curatare a fetei.

 

Baie calmanta

O baie relaxanta intr-o cada cu apa si orez este remediul impotriva oboselii, dar si impotriva inflamatiilor cornice. Pentru aceasta baie, aveti nevoie de o cana de orez alb, una de orez brun, doua linguri de ceai negru si o lingura de lapte praf.
Amestecati-le intr-un bol, apoi puneti amestecul obtinut intr-un tifon pe care il inodati bine. Scufundati-l apoi in apa calda si bucurati-va de momente de rasfat!

 

Ulei de orez

Uleiul de orez este antioxidant prin excelenta, asadar beneficiile lui sunt binecunoscute, mai ales in tratamentul pielii obosite, imbatranite prematur sau lipsita de vitalitate. Acest tip de ulei reda pielii aspectul catifelat si elibereaza tenul de impuritati. Fiind un ulei non-comedagenic, poate fi utilizat si de catre persoanele cu probleme acneice sau cele care au cuperoza.

Newsletter

Inscrieti-va la newsletter si va vom tine la curent cu stirile si initiativele noastre.

inscrieti-va
Locatia din Bucuresti

Str. Dr. Obedenaru nr. 8, Sector 5, 050531, Bucuresti

Fabrica Riso Scotti

DN3B, km. 94+665, 927250, Vladeni, Ialomita
Tel. 0040.21.410.18.82
Fax. 0040.21.410.18.83