Orez pentru sportivi - Riso Scotti Snack si renumitul scafandru Gianluca Genoni

Posted on 2015-12-22

Riso Scotti Snack si Gianluca Genoni si-au exprimat parteneriatul si respectul reciproc vis-à-vis de un regim alimentar sanatos si activ. Gianluca Genoni este unul dintre cei mai mari scafandri din lume, ce a stabilit 18 recorduri mondiale in diferite discipline de freediving si s-a scufundat in toate locurile din lume - cel mai inalt lac la 5100m pe Everest, in Coreea de Sud in compania celebrilor pescarilor de perle, in Islanda in punctul in care placile continentale din Eurasia sunt aproape la atingere.

Simplitatea, iminenta, zambetul sau deschis, fac din Genoni nu numai un campion de necontestat, dar mai presus de toate un om de exceptie, un atlet in echilibru cu sine si in armonie cu natura.

Astfel, la o etapa de scufundare libera, l-am abordat si i-am prezentat produsele Riso Scotti Snacks. El, cu simplitatea care il caracterizeaza, le-a gustat si a spus "Ce bun! Sunt ideale pentru formarea si pregatirea sportivilor. Unde le pot gasi? ".

 

 

 

Acest mare sportiv a gasit in snack-urile Riso Scotti o combinatie perfecta intre o gustare naturala, sanatoasa, facuta din orez, si activitatea fizica. Snack-urile Riso Scotti resusesc sa stimuleze energia necesara pentru un atlet.

Riso Scotti, specialist in orez, isi propune sa ofere diverse produse inovatoare, pastrand calitatile orezului. Perfecte pentru un stil de viata activ, pentru tineri mereu pe fuga, studenti, pentru cei care fac sport, Riso Scotti si Gianluca Genoni recomanda Riso Scotti Snack - produse usoare, sanatoase, gustoase DIN OREZ.

De exemplu, Ciocco e Riso este o gustare delicioasa, care imbina savoarea unei ciocolate de lapte cu gustul usor si natural al orezului. 

Sau micile snack-uri din orez cu paprika sunt o gustare naturala incredibila!

Newsletter

Inscrieti-va la newsletter si va vom tine la curent cu stirile si initiativele noastre.

inscrieti-va
Locatia din Bucuresti

Str. Dr. Obedenaru nr. 8, Sector 5, 050531, Bucuresti

Fabrica Riso Scotti

DN3B, km. 94+665, 927250, Vladeni, Ialomita
Tel. 0040.21.410.18.82
Fax. 0040.21.410.18.83