Viata moderna – Cum ne ajuta orezul intr-o lume in miscare?

Posted on 2015-06-30

Orezul este o cereala folosita din cele mai vechi timpuri, fiind astazi printre cele mai consumate alimente din lume. Datorita proprietatilor sale nutritive si gastronomice, el este aliment de baza a peste jumatate din populatia planetei si ideal tuturor persoanelor active.
Desi initial era cultivat in China si in India, varietatile de orez existente provin acum nu numai din Asia, dar si din Europa, Africa, sau America de Sud.  
Orezul este astfel, cel mai popular tip de cereala la nivel mondial, acesta hranind mai mult din jumatatea populatiei globului.
Gandindu-ne la numeroasele beneficii pe care acesta le aduce organismului uman, consumul orezului devine aproape un lucru necesar, in special in dietele persoanelor active.

 


Care sunt beneficiile generale ale orezului?


O sursa rapida de energie, orezul mentine nivelul zaharului din sange sub control si este un aliment minune pentru frumusetea si supletea pielii.
Fara doar si poate, aceasta cereala este o alegere nutritionala inspirata, furnizand energie si vitamine si ajutand cresterea masei musculare.

 


Orezul in viata femeilor active 


Intr-o lume aflata mereu in miscare, este aproape impresionant a afla cat de multe beneficii poate avea un aliment pentru starea de bine si sanatatea intregului organism. Bogat in vitamine din complexul B, orezul devine o cereala ideala consumului femeilor active, avand rol important in reglarea metabolismului si in stimularea functiei cognitive.
Orezul contine de asemenea magneziu, care ajuta la scaderea tensiunea arteriale, micsorand astfel frecventa migrenelor, dar si riscul infarctului sau al atacurilor cerebrale.
Cu proprietati diuretice si servind ca un ajutor digestiv natural si anti-inflamator, orezul devine o cereala vedeta pentru femeile din intreaga lume!
Aflati mai multe despre aceasta vedeta a cerealelor si descoperiti-i varietatile! 

Newsletter

Inscrieti-va la newsletter si va vom tine la curent cu stirile si initiativele noastre.

inscrieti-va
Locatia din Bucuresti

Str. Dr. Obedenaru nr. 8, Sector 5, 050531, Bucuresti

Fabrica Riso Scotti

DN3B, km. 94+665, 927250, Vladeni, Ialomita
Tel. 0040.21.410.18.82
Fax. 0040.21.410.18.83